Laatste Nieuws

Chantal Janzen nu al gestopt bij Kees & Co

Kees & Co Videoland

De comeback van Kees & Co is dan wel een succes, voor Chantal Janzen blijft het beperkt tot één seizoen. De actrice laat namelijk weten geen rol meer te vertolken in het aanstaande tweede seizoen.

Simone Kleinsma terug als Kees

Kees & Co was rond de eeuwwisseling een zeer populaire komedieserie. In 2006 kwam er een einde aan het verhaal, maar de serie bleef onverminderd geliefd. Er was dan ook veel gejubel toen bekend werd dat Simone Kleinsma terug zou keren in haar rol als Kees. De setting was wel veranderd.

Nieuwe generatie

De kinderen van Kees zijn inmiddels volwassen. Anne komt niet in het vervolg voor, dat is wel het geval voor Rudy. Hij is nu samen met Coosje, gespeeld door Chantal Janzen. Coosje heeft al twee puberende kinderen en samen met Rudy een baby. Door een samenloop van omstandigheden wonen ze allemaal samen in het huis van Kees.

Past niet in agenda Janzen

Nu heeft Janzen aan RTL Boulevard laten weten te stoppen. “Het past gewoon echt niet. Met heel veel plezier heb ik gespeeld in een van de leukste comedyseries, maar acht weken vrij maken in de agenda is door nieuwe plannen helaas niet meer mogelijk.

Hoe wordt rol van Coosje opgevangen?

Het is nu dus de vraag hoe de rol van Coosje wordt opgevangen. Of er komt een andere actrice, of Coosje wordt uit de serie geschreven. Dit is een optie, behalve dat het lastig te rijmen valt wanneer de kinderen van Coosje wel bij Kees blijven wonen. Het tweede seizoen van Kees & Co staat voor 2020 gepland.