Wat kost een abonnement op Videoland

Wat kost een abonnement op Videoland? Bij Videoland is het niet mogelijk om een abonnement te nemen dat volledig aansluit bij je wensen. Waar je bij Netflix kunt kiezen tussen drie verschillende opties, heeft iedereen bij Videoland hetzelfde abonnement. Voor een bedrag van 8,99 euro per maand kijk je onbeperkt naar het volledige aanbod van Videoland.

Gratis proefperiode

Weet je nog niet zeker of Videoland echt iets voor je is? Dan heeft de streamingdienst een handige optie. Je kunt namelijk gebruikmaken van een proefperiode van twee weken om te kijken of het iets voor jou is. Zo heb je alvast veertien dagen de tijd om de mogelijkheden van de streamingdienst langs te gaan en alvast naar het aanbod te kijken. Wil je na die twee weken geen gebruik blijven maken van het abonnement, dan dien je je abonnement wel zeg op te zeggen.

Het kan wel zijn dat je bij die proefperiode een bedrag van 0,01 euro moet overmaken. Op die manier wil Videoland je bankgegevens controleren voor het geval je na de proefperiode besluit het abonnement te houden. Na de proefperiode van twee weken betaal je 8,99 euro per maand.

Betalen voor Videoland-abonnement

Om je Videoland-abonnement te betalen, zijn meerdere opties mogelijk. Bij de streamingdienst kun je er zelf voor kiezen of je wilt betalen via een automatische afschrijving via iDEAL, via een Creditcard of via PayPal. Het geld voor het abonnement wordt op de eerste dag van een nieuwe maand afgeschreven.