Laatste Nieuws

Komt er een Familie Kruys seizoen 6 op Videoland?

Familie Kruys Videoland

Komt er een zesde seizoen van Familie Kruys op Videoland? Het is een vraag die vaak wordt gesteld nu de campagne van de komedieserie is afgerond. Helaas is er slecht nieuws, want het ziet er naar uit dat er geen nieuw seizoen zal worden gemaakt van Familie Kruys.

Bette, Kirk en Thomas Kruys

De komedieserie Familie Kruys heeft al vijf jaar gelopen met telkens acht afleveringen. De serie is bedacht door Linda de Mol. Ze speelt zelf dan ook één van de hoofdrollen. De serie draait om Bette, gespeeld door Linda de Mol. Haar broer Kirk en hun vader Thomas zijn de andere hoofdrollen. Bette is een succesvol stylist die regelmatig met BN’ers werkt. Ze lijkt een prachtig leven te leiden, maar diep van binnen is ze een onzekere single vrouw die op zoek is naar liefde en erkenning.

Haar broer heeft ondertussen de liefde van zijn leven gevonden, maar door zijn faalangst duwt hij zijn man steeds verder van zich af. Wanneer hun vader dan ook nog met de veel jongere Roemeense Ruxandra op de proppen komt, voelt Bette de grond nog verder onder zich instorten.

Komt er een seizoen 6 van Familie Kruys op Videoland?

Nu is de vraag: Komt er een zesde seizoen van Familie Kruys op Videoland? De komedie heeft vijf succesvolle seizoenen achter de rug, maar nu is het toch gedaan. Linda de Mol liet in de zomer van 2019 weten dat het vijfde seizoen het slotseizoen zou zijn. Zo wordt er geen Familie Kruys seizoen 6 gemaakt.

Dit heeft deels te maken met de lengte van de serie, waarin het verhaal wel is verteld. Tegelijkertijd kan dit niet los worden gezien van de move van Linda de Mol zelf van RTL naar Talpa/SBS6. Het is niet uit te sluiten dat er in de toekomst nog een herstart wordt gemaakt van Familie Kruys, zodat er alsnog een zesde seizoen verschijnt. Voorlopig ligt dit niet in de lijn der verwachting.