Laatste Nieuws

Tina de Bruin is nieuwe Coosje in Kees & Co

Kees & Co Videoland

De vervanger van Chantal Janzen in Kees & Co is bekendgemaakt. De actrice heeft na één seizoen besloten te stoppen met de Nederlandse komedieserie. In haar agenda was geen ruimte voor nieuwe opnames van de reeks. Tina de Bruin treedt als vervanger van Chantal Janzen op en gaat Coosje spelen in seizoen 2 van Kees & Co.

Tina de Bruin in Kees & Co

Tina de Bruin is vanaf 2020 te zien als hoofdrolspeelster in Kees & Co. De actrice was eerder al te zien in series als Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, Familie Kruys en Divorce. Nu staat ze met Kees & Co voor een nieuw avontuur. Nadat Chantal Janzen ervoor gekozen heeft om te vertekken uit de serie, is haar rol van Coosje vrijgekomen. Die vult De Bruin nu in. Daarmee gaat ze de vriendin van Rudie Heistee spelen.

Simone Kleinsma

Plien van Bennekom, Simone Kleinsma en Tibor Lukács keren wel terug voor het tweede seizoen. Een releasedatum voor seizoen 2 is nog niet bekend, maar we mogen rekening houden met een release in 2020. Voor Chantal Janzen pasten nieuwe opnames echter niet in haar agenda: “Het past gewoon echt niet. Met heel veel plezier heb ik gespeeld in een van de leukste comedyseries, maar acht weken vrij maken in de agenda is door nieuwe plannen helaas niet meer mogelijk.”