Trailers

Trailer Meisje van Plezier seizoen 2 verschenen

Meisje van Plezier Videoland

Videoland heeft de officiële trailer van het tweede seizoen van Meisje van Plezier naar buiten gebracht. Het lange wachten is bijna voorbij. Op 17 oktober kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks, maar nu alvast kunnen we de eerste beelden aanschouwen.

Meisje van Plezier

Angela Schijf is terug voor de rol van huisvrouw Nadine in Meisje van Plezier.Nadine is niet meer samen met haar man nadat hij vreemd is gegaan met haar halfzus. Ze staat er alleen voor en besluit aan de slag te gaan als highclass-escortgirl om haarzelf en de kinderen te kunnen onderhouden. Het zorgt voor een positieve verandering van haar leven. Andere castleden als Peter Paul Muller (Remco de Graaf), Roeland Fernhout (Sander), Geert de Jong (Patricia van der Does) en Birgit Schuurman (Meryem) zijn ook terug.

Trailer Meisje van Plezier seiozen 2

Meisje van Plezier seizoen 2 is onderweg naar Videoland. Vanaf 17 oktober kunnen we in één keer aan de slag met het gloednieuwe seizoen van Meisje van Plezier. Daarmee hebben we liefst twee jaar moeten wachten op een vervolg. Seizoen 2 telt opnieuw acht afleveringen. Aan het begin van 2020 wordt seizoen 2 ook wekelijks uitgezonden bij RTL4.

Bekijk de trailer