Trailers

Trailer Nieuwe Buren seizoen 4 verschenen

Nieuwe Buren Videoland

Videoland heeft de eerste beelden van Nieuwe Buren seizoen 4 naar buiten gebracht. Terwijl het vierde seizoen op 10 mei wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst, is nu de officiële trailer voor het nieuwe seizoen naar buiten gebracht.

Videoland-serie

Videoland heeft een aantal eigen series in zijn assortiment en daar is Nieuwe Buren er één van. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort en snijdt thema’s aan als bedrog, geheimen en chantage. Peter en Eva zien de toekomst positief tegemoet. Nu ze in verwachting zijn van hun eerste kindje, besluiten de twee een huis te kopen. Nog voordat zijn verhuisd, krijgt Eva een miskraam. Het plotselinge verlies is voor Eva moeilijk te verwerken.

Peter lijkt daarentegen juist een beetje opgelucht te zijn, omdat de baby toch al niet van hem was. Ondertussen slepen de nieuwe buren Rebecca en Steven de twee door de zware tijden heen, maar zijn zij wel echt wie ze zeggen dat ze zijn? In seizoen 4 pakken Peter en Eva hun leven weer op nu ze met de kleine Roos een compleet gezin vormen. Ondertussen komen Milo en Anouk nieuw in de wijk.

Echte koppels

Uniek aan Nieuwe Buren is dat koppels die in het echt samen zijn, ook in Nieuwe Buren setjes vormen. Zo gaan we in seizoen 4 Sarah Chronis en Kay Greidanus en Anna Drijver en Benja Bruijning zien. Voorheen kwamen onder meer Thijs Römer en Katja Schuurman en Bracha van Doesburg en Daan Schuurmans al voorbij.

Nieuwe Buren seizoen 4 trailer

Videoland heeft in aanloop naar de release van het vierde seizoen alvast de officiële trailer naar buiten gebracht. Seizoen 4 gaat op 10 mei van start op Videoland.