Trailers

Trailer The Handmaid’s Tale seizoen 3 verschenen

The Handmaids Tale Videoland

Het nieuwe seizoen van The Handmaid’s Tale is in aantocht. Seizoen 3 gaat op 6 juni van start bij Videoland en wordt iedere week voorzien van nieuwe afleveringen. In aanloop naar de release van het nieuwe seizoen is een trailer verschenen waarin we alvast de eerste beelden zien.

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale heeft de laatste jaren heel wat lof gekregen. De serie speelt zich af in het dystopische Gilead. June is één van de vrouwen in de samenleving waarbij vrouwen staatseigendom zijn geworden. Zij moeten ervoor zorgen dat het geboortecijfer op peil blijft en de vruchtbare vrouwen werken dan ook als dienstmaagd.

De rol van June wordt vertolkt door Elisabeth Moss. Ook voor het derde seizoen heeft zij de herkenbare kleren weer aangetrokken. In de trailer zien we hoe June op zoek gaat naar bondgenoten met macht in de hoop om Gilead te kunnen ontsnappen. Tegelijkertijd hoopt ze haar dochter te redden.

Trailer The Handmaid’s Tale seizoen 3

De officiële trailer van het derde seizoen van The Handmaid’s Tale is verschenen op YouTube. We hoeven echter ook niet lang meer te wachten op de start bij Hulu en Videoland. De eerste aflevering verschijnt op 5 juni bij Hulu en een dag later op Videoland.