Uitzendschema

Uitzendschema Mr. Mercedes seizoen 3 op Videoland

Mr Mercedes Videoland

Mr. Mercedes seizoen 3 is wekelijks te zien op Videoland. Doordat het een aangekochte serie is, is de streamingdienst wel afhankelijk van de uitzenddata in de Verenigde Staten. Daarom hebben we een uitzendschema van Mr. Mercedes seizoen 3 op Videoland voor je samengesteld

Mr. Mercedes van Stephen King

De serie Mr. Mercedes is gebaseerd op een bestseller van Stephen King. Zoals je van de Amerikaanse schrijver mag verwachten is het dan ook een spannende serie met een flink vleugje bovennatuurlijke elementen. De gestoorde moordenaar Brady Hartsfield kwelt de gepensioneerde politierechercheur Bill Hodges met een reeks van lugubere brieven en e-mailberichten. Dit dwingt de ex-rechercheur om op een persoonlijke kruistocht te gaan om de moordenaar achter tralies te krijgen voordat hij opnieuw kan toeslaan. Al moet hij daarvoor de wet overtreden.

Uitzendingen op Audience

In de Verenigde Staten wordt de serie Mr. Mercedes uitgezonden door Audience. Alle seizoenen bestaan voorlopig uit tien afleveringen. Het derde seizoen is in Amerika begin september al begonnen, ruim twee weken later was de eerste aflevering – met de titel No Good Deed – te zien op Videoland. Er zijn dan ook wekelijks afleveringen te zien van Mr. Mercedes.

Dit is het uitzendschema van Mr. Mercedes seizoen 3 op Videoland:

Aflevering Titel Op Videoland
1 No Good Deed 27 september
2 Madness 4 oktober
3 Love Lose 11 oktober
4 Trial and Terror 18 oktober
5 Great Balls of Fire 25 oktober
6 Bad to Worse 1 november
7 The End of the Beginning 8 november
8 Mommy Deadest 15 november
9 Crunch Time 22 november
10 Burning Man 29 november