Uitzendschema

Uitzendschema The Good Fight seizoen 3 op Videoland

The Good Fight Videoland

Seizoen 3 van The Good Fight is wekelijks te zien op Videoland. De advocatendramaserie is een zeer succesvolle spin-off van The Good Wife en bestaat in het derde seizoen uit tien afleveringen.

Spin-off The Good Fight

Zeven seizoenen lang was The Good Wife met Julianna Margulies in de hoofdrol een groot succes op CBS. Deze zender wilde na het stoppen van de serie er niet zomaar een punt achter zetten en ging dan ook verder. Een aantal personages uit de serie werden naar voren geschoven en zo ontstond The Good Fight.

Korter derde seizoen

Inmiddels is The Good Fight alweer bezig aan het derde seizoen. Na tien afleveringen in het eerste seizoen en dertien in het tweede, ging de teller in de huidige campagne weer naar beneden. Het derde seizoen van The Good Fight bestaat uit tien afleveringen. Videoland heeft de rechten om de serie in Nederland te streamen.

Wekelijks een aflevering

De afleveringen op Videoland lopen bijna tegelijk met deze in de Verenigde Staten. Iedere vrijdag verschijnt er een aflevering van The Good Fight seizoen 3 op Videoland, een paar dagen nadat de episode is uitgezonden in de Verenigde Staten bij CBS. Mocht CBS besluiten om een pauze in te lassen tijdens het seizoen, dan heeft Videoland daar ook hinder van. De video-on-demanddienst is tenslotte volledig afhankelijk van het schema van CBS.

Dit is het uitzendschema van The Good Fight seizoen 3 op Videoland:

Aflevering Titel Op Videoland
1 The One About the Recent Troubles 22-mrt
2 The One Inspired by Roy Cohn 29-mrt
3 The One Where Diane Joins the Resistance 5-apr
4 The One with Lucca Becoming a Meme 12-apr
5 The One where a Nazi Gets Punched 19-apr
6 The One with the Celebrity Divorce 26-apr
7 The One where Diane and Lix Topple Democracy 3-mei
8 The One where Kurt Saves Diane 10-mei
9 The One where the Sun Comes Out 17-mei
10 The One About the End of the World 24-mei