Laatste Nieuws

Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 7 op Videoland?

The Blacklist Videoland seizoen 6

Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 7 op Videoland? Het goede nieuws is dat we ons op mogen maken voor de komst van een zevende seizoen. Terwijl de uitzendingen van het zesde seizoen nog in volle gang waren, werd al duidelijk dat het nog niet klaar is voor Raymond Reddington en Elizabeth Keen.

The Blacklist

Raymond ‘Red’ Reddington lukt het al liefst twintig jaar om uit handen te blijven van de opsporingsinstanties. Hij vindt het nu echter tijd voor een nieuw leven en is bereid om samen te werken met de FBI en CIA om de meest gezochte criminelen op te pakken. Hij heeft echter wel één eis: Hij wil alleen samenwerken met de jonge Elizabeth ‘Liz’ Keen. Maar waarom wil Red deze criminele zo graag oppakken?

Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 7 op Videoland?

Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 7 op Videoland? Terwijl de serie in de Verenigde Staten worden uitgezonden door NBC, kunnen we in Nederland kijken naar de misdaadserie via RTL en Videoland. Zolang Videoland de rechten heeft van The Blacklist, lijken we in Nederland razendsnel aan de slag te kunnen met nieuwe afleveringen van seizoen 7.

Toch valt het lastig te zeggen wanneer we de afleveringen ongeveer mogen verwachten, aangezien NBC de releasedatum voor de uitzendingen in Amerika nog niet bekend heeft gemaakt. Een voorzichtige schatting doen is in het geval van The Blacklist ook lastig.

Zo verschenen het eerste, tweede, vierde en vijfde seizoen in september, werd voor seizoen 3 gekozen voor oktober en voor seizoen 6 voor januari. Duidelijk is dat we het zevende seizoen niet voor 2020 hoeven te verwachten. Naar verwachting gaan de afleveringen op Videoland weer meelopen met de uitzendingen in Amerika.